Női vizilabda

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a. Hatalmas csatában jutott vb-döntőbe a női pólócsapatunk.


Senior Picture Baby Pictures In Lansing Mi Senior Pictures Senior Portrait Poses Lansing

Az előző három világbajnokságot az Egyesült Államok női vízilabda csapata nyerte ezen a tornán is topfavoritnak számított.

. Női vízilabda vb-döntő. Bíró Attila együttese a szombati döntőben a Margitszigeten 97 21 22 31. A 2022-es női vízilabda-világbajnokság a 15.

A margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában a magyar női vízilabda-válogatott Hollandia ellen lép pályára budapesti világbajnokság elődöntőjében. A vízilabda ünnepe volt a szombati vb-döntő. Ördög Éva 1982-ben szervezte meg az.

A tornát az úszó-világbajnoksággal egyidőben Magyarországon rendezik június 20. 2 days agoDöntős a magyar női vízilabda-válogatott. Magyarország 13-12-re legyőzte Hollandiát a női vízilabda.

Egyesült Államok - Magyarország. Ez lehetett volna a harmadik. A magyar női vízilabda-válogatott Magyarország nemzeti csapata amelyet a Magyar Vízilabda-szövetség irányít.

Vizes világbajnokság 2022 Vizes világbajnokság - Vízilabda női döntő. A mieink Magyari Alda. A címvédő az amerikai válogatott.

A házigazda magyar női vízilabda-válogatott 7-6-ra legyőzte az ausztrál csapatot a kedd esti negyeddöntőben és a csütörtöki elődöntőben a hollandokkal találkozik a vizes világbajnokságon. 14 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. MTI Origo 20220630.

A magyar női vízilabda-válogatott története harmadik világbajnoki döntőjére készülhetett és az eddigi kettőt 1994-ben és 2005-ben megnyerte a legutóbbit éppen az Egyesült Államok ellen. A magyar női pólósok utoljára 2005-ben nyertek aranyérmet előtte csak 1994-ben sikerült elsőként végezni a világbajnokságon. 12 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és még magasabbra.

2 days agoA magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot. Az elmúlt években a vízilabda ismét tündököl hiszen a férfi vízilabda-válogatott 2020-ban a budapesti Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett míg a hölgyek bronzot a tavalyi tokiói olimpiáról pedig. Végig nagyon szoros izgalmas mérkőzésen nyert a magyar válogatott Hollandia ellen a női vízilabda-világbajnokság elődöntőjében és 17 év után újra döntőt játszhat ezúttal.

15 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt. 13 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. 23 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt.

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 2 days agoSzóljon hozzá Ön is. 1 day agoA magyar női vízilabda-válogatott végül ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

Parádés kapusteljesítményekről marad emlékezetes a margitszigeti kedd este mindazoknak akik ott voltak a MagyarországAusztrália női pólómeccsen. Büszke az ezüstre de a jövőben aranyakra vadászik a magyar női vízilabda-válogatott. Kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok.

A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a. Július 3 vasárnap 814.


Pin On 1 Hungary


German Runner Alica Schmidt Dubbed The Sexiest Athlete In The World Girl Athlete Sexy Sport Fitness


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Sportsmenki Sportivnoe Plavanie Plavanie


Pin On 2b Fit


Pin Auf Gangl Edina Hq Hun


2018 Women S European Water Polo Championships Hungary Tops Russia In Thriller Swimming World News Water Polo Water Polo Girls Polo Swim


Athleta Women S Freestyle Colorblock One Piece Swimsuit Blue Colorblock Plus Size 24 00 One Piece Women Swimsuits Swimsuits


Szolnoki Vizilabda Sport Club Osc Sports Clubs Sports Swimwear


Gangl Edina Fashion Swimwear Wetsuit


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Hungary Budapest Hungary


Gangl Edina Swimsuits One Piece Swimsuit Piece Swimsuit


Bielorrussia Recebe Os Melhores Jogadores Juniores De Polo Aquatico Da Europa Para O European U19 Water Polo Champion Polo Aquatico Aquatico Melhores Jogadores


Pin On Hanna


Pin On Female Waterpolo


Nyertek A Magyar Vizilabdas Lanyok Swimwear Speedo Fashion


El Blog De Angela Waterpolo Femenino Espana Subcampeona De Europa Waterpolo Femenina Europa


Bronzot Nyert A Noi Vizilabda Valogatott Tokioban Meglett A Csapat Elso Olimpiai Erme Basketball Court Hungary Basketball


25 Tips From Top Swim Coaches Swimming Workout Swim Coach Swimming Tips


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel